Grand Prix-weekend i Oslo

Elsker_Logo

I fjor ble kvalifiseringsrunden for Parodi Grand Prix i Oslo avholdt i forkant av den norske Grand Prix-finalen. Den suksessen gjentas i år.

Tom Espen Hansen er ansvarlig for kvalifiseringsrunden i Oslo, og sier at den vil bli avholdt på utestedet Elsker:

– Torsdag 7. februar ønsker vi velkommen til delfinale. Forhåpentligvis har det kommet mange tilreisende fans fra hele landet i forbindelse med Grand Prix-finalen på lørdagen, og for dem kan Parodi Grand Prix være et ekstra krydder.

I tillegg til selve kvalifiseringsrunden, ønsker Hansen å satse på en heidundrende etterfest for selve finalen, samt en Grand Prix-quiz og annet gøy på fredagen:

– Vi ønsker å tilby vårt publikum en pakke denne helga.

Gode tradisjoner

I fjorårets Oslo-kvalik stakk «OZO» av gårde med seieren med den greske låten «Mathime solfege» fra 1977. I finalen i Grieghallen i Bergen bestod denne gruppa av Maja Nerås, sammen med duoen Geir Lillejord og Dean Erik Andersen, hvor førstnevnte også tidligere har vært i finalen hele tre ganger, og alle tre ganger endt opp som superfinalist. Han vant også hele konkurransen i 2008 som sitt alter ego Berit Bislett.

Ozo endte til slutt på en knallsterk andreplass, og årets Oslobidrag har derfor mye å leve opp til.

Jakten etter artister har startet opp, og dersom du ønsker å delta ved kvalifiseringsrunden i Oslo, er det bare å ta kontakt med lokal produsent, Tom Espen Hansen: tomespenhansen@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: