Parodi Grand Prix 2023 avlyst

Et omfattende arrangement som Parodi Grand Prix er krevende når det skal gjennomføres basert på 100% frivillig innsats. I stedet for å gjennomføre en sesong for «halv maskin», er derfor prosjektet satt på pause dette året, og vi etterlyser flere som vil bidra til å løfte showet enda mer til 2024-sesongen.

– Flere av oss som har vært sentrale i Parodi Grand Prix i en årrekke merker at vi rett og slett er for få til å skape det arrangementet vi ønsker. Vi trenger flere som bidrar med planlegging og forberedelser, og det kreves litt mer langsiktig planlegging enn hva vi har fått til i år, sier produsent Kristian Stakset-Gundersen.

Det er behov for styrking av organisasjonen på alle fronter, og det er derfor ikke bare de mest kreative og eksponeringslystne som etterlyses:

– Arrangementet er mer kompleks enn hva som umiddelbart er synlig for publikum på scenen. Vi ønsker også å stadig ta noen skritt videre, og da behøver vi flere både hender og hoder. Vi vil snart komme med en mer detaljert oversikt over hva slags oppgaver vi behøver å besette, og da vil nok de fleste se at vi har behov for alle slags personer til å bidra med å få showet opp og stå igjen.

Parodi Grand Prix startet i 2005, og frem til nå har det gått av stabelen årlig, og kun blitt avbrutt av coronapandemien.

– Jeg tror det er mange der ute som har blitt glade i Parodi Grand Prix med årene, og gjerne kunne tenke seg å bidra med en liten bit for å kunne sikre at vi får showet opp og gå igjen, samt at det kan bli både bedre og mer levedyktig enn før.

Følg med for oversikt over hva vi er på jakt etter.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: