Om PGP

Parodi Grand Prix (PGP) er Norges mest alternative revyoppsetning. Det er Norges største årlige Melodi Grand Prix-event bortsett fra den norske Melodi Grand Prix-finalen.

PGP er et show og en konkurranse som er bygd opp som Eurovision Song Contest, og der innslagene er parodierte versjoner av gamle Eurovision- eller Melodi Grand Prix-klassikere. Deltakerne er alt fra amatører til profesjonelle sangere og skuespillere.

Showet ble født på en liten lokal pub i Bergen i 2005, men har vokst mye siden da. Kvalifiseringsrunder har funnet sted i en rekke norske byer, og de beste innslagene har hvert år møttes til en nasjonal finale i Bergen.

I tidligere utgaver av PGP har internasjonale deltakere som Kikki Danielsson (Sverige 1982 og 1985), Baccara (Luxembourg 1978) og Sandra Kim (Belgia 1986), i tillegg til norske eurovisiondeltakere som Mira Craig (komponist for Maria Haukaas i 2008), Charmed (2000), Stig van Eijk (1999) og Kate Gulbrandsen (1987) bidratt til moroa. Det har også andre velkjente artister som Bjørn Johan Muri, Jenny Jenssen, Kim Fairchild og Queentastic.

Etter finalen arrangerer vi også alltid et stort Eurovision Afterparty med alle slagerne du elsker å hate.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon på parodigrandprix@gmail.com.

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: