Audition 2019

Oslo

Hvem som skal representere Oslo i den nasjonale Parodi Grand Prix-finalen vil bli avgjort gjennom en innledende runde fredag 1. mars på utestedet Elsker.

Dette vil gjennomføres som en åpen audition foran en jury, hvor også publikum vil få være med på å avgjøre hvem som går videre.

Påmelding til audition skjer via epost til deltakerPGP@gmail.com så fort som mulig. Oppgi kontaktinformasjon, hvilken sang du vil fremføre, og at det er i Oslo du ønsker å delta. Det er ikke nødvendig å stille med et ferdig PGP-nummer, det viktigste er at du kan sangen og synger den gjennom, og kanskje forteller hvilke utviklingsmuligheter nummeret har. Så vil PGP-komiteen jobbe sammen med de som går videre til finalen i Bergen, for at bidragene fra Oslo skal gjøre det best mulig der. Men, det er jo klart større sjanse for å komme på topp i Oslofinalen, om man gjør mest mulig ut av nummeret 🙂

De to beste får reisestipend og hotellopphold i forbindelse med finalen i Bergen lørdag 25. mai. Det er også mulig at det kommer med et wildcard som tredje bidrag fra Oslo om nivået er høyt.

Bergen

For første gang vil vi i Bergen avholde auditions for å finne ut hvilke innslag som skal være med i Parodi Grand Prix-finalen.

NÅR?
Audition vil være mandag 18. mars (ettermiddags- / kveldstid), og avholdes på Ole Bull Scene.

PÅMELDING
Påmelding til audition skjer på epost til deltakerPGP@gmail.com senest søndag 10. mars. Gi da opplysninger om alle personer som er med på innslaget, enten de skal være med på audition eller kun på evt finaledagen, samt oppgi telefonnummer som du kan kontaktes på.

HVORDAN?
Audition kan gjennomføres på flere ulike måter: Man kan velge å fremføre et ferdig innslag, slik at juryen får et best mulig grunnlag til å vurdere innslaget. Eller man kan velge å forklare for juryen hva man har tenkt å gjøre, hvilken sang man skal fremføre, hva som er det morsomme i sangen / punchlines osv.

Samtidig vil alle deltakere få innspill på hvordan de eventuelt kan videreutvikle eller spisse innslaget før finalen.

HVEM BESTEMMER?
En jury på 3 personer vil da rangere innslagene på audition. Etter at kvalikrunder i andre byer er fullført, vil ledige plasser i finalen fylles opp av juryens toppkandidater fra auditionrunden.

Juryen vil bestå av personer med god kjennskap til Parodi Grand Prix-konseptet, som tidligere dommere, deltakere eller publikum / fans, for å sikre at innslagene blir vurdert i lys av at de må fungere på en Parodi Grand Prix-scene – som tross alt er annerledes enn de fleste andre revy-, teater- og konsertscener.

 

Advertisements

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: