Audition 2019

For første gang vil vi i Bergen avholde auditions for å finne ut hvilke innslag som skal være med i Parodi Grand Prix-finalen.
(Merk: Dette gjelder ikke for innslag som deltar i kvalikrunder i andre byer)

NÅR?
Audition vil være mandag 18. mars (ettermiddags- / kveldstid), og avholdes på Ole Bull Scene.

PÅMELDING
Påmelding til audition skjer på epost til deltakerPGP@gmail.com senest søndag 10. mars. Gi da opplysninger om alle personer som er med på innslaget, enten de skal være med på audition eller kun på evt finaledagen, samt oppgi telefonnummer som du kan kontaktes på.

HVORDAN?
Audition kan gjennomføres på flere ulike måter: Man kan velge å fremføre et ferdig innslag, slik at juryen får et best mulig grunnlag til å vurdere innslaget. Eller man kan velge å forklare for juryen hva man har tenkt å gjøre, hvilken sang man skal fremføre, hva som er det morsomme i sangen / punchlines osv.

Samtidig vil alle deltakere få innspill på hvordan de eventuelt kan videreutvikle eller spisse innslaget før finalen.

HVEM BESTEMMER?
En jury på 3 personer vil da rangere innslagene på audition. Etter at kvalikrunder i andre byer er fullført, vil ledige plasser i finalen fylles opp av juryens toppkandidater fra auditionrunden.

Juryen vil bestå av personer med god kjennskap til Parodi Grand Prix-konseptet, som tidligere dommere, deltakere eller publikum / fans, for å sikre at innslagene blir vurdert i lys av at de må fungere på en Parodi Grand Prix-scene – som tross alt er annerledes enn de fleste andre revy-, teater- og konsertscener.

 

Advertisements

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: