Marerutt uten Ruth

I fjor tok Vosseduoen “Marerutt” (Marit Norheim Olde og Ruth Kristin Torvaldsdotter Trå) Parodi Grand Prix-publikummet med storm med sin tolkning av “Nocturne”. Fredag stiller Marerutt uten Ruth i kvaliken på Lille Ole Bull.

Duoen fikk en sterk andreplass i fjor, og Marit ble så bitt av basillen at hun nå er tilbake i Bergen for å kjempe om nok en finaleplass. Ruth var opptatt denne helgen, så da ble det å stille alene.

Sangen Marerutt i år skal parodiere, er Nora Brockstedts legendariske “Voi Voi”, som tok Norge til en fjerdeplass i debutåret 1960. Hun har skrevet om teksten og kalt låten “Eg sa ifrå!”. Slik beskrives årets deltakelse:

Marerutt syntes 2. plass i Parodi Grand Prix i fjor var stor stas og kaster seg ut i det i år også. Marit Norheim Olde, halvparten av Marerutt og en firedel av Vossalått, stiller alene på scenen i år. Marit liker ikke det hun leser i media for tiden, og har skrevet en tekst der politisk parti, høyfjellshotell og makt er sentrale stikkord. Hun har valgt melodien til en sterk kvinne, Nora Brockstedts «Voi voi».

Kvaliken på fredag starter klokken 21:00, og dørene åpner klokken 20:00. Billetter koster kroner 100,- og for 150,- vil du kunne komme inn på begge kvalikdagene. (Kvalik både fredag og lørdag). De beste innslagene går videre til finalen som går av stabelen lørdag 19. mai på Ole Bull Scene.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: