Dette venter oss i årets finale

Lørdag kveld står Ole Bull Scene på hodet da årets beste Grand Prix-parodi skal kåres. Et helaftens humorshow med en rekke godbiter er klart til servering.

Dette er 13. året på rad at Parodi Grand Prix arrangeres. Innslagene som står på scenen kommer fra Østlandet, Midt-Norge og Vestlandet, og de 12 finalistene som skal kjempe om seieren, fremfører sanger fra ti forskjellige land. Produsent Kristian Nicolai Stakset-Gundersen har vært tilstede på alle kvalikrundene, og spår en svært jevn finale:

– Her er det mange innslag som kan blande seg i toppen. Vi har erfart fra tidligere at innslag som var mer anonyme på kvalikene, har klart å gjøre seg mer bemerket i finalen, når det er større scene og mer trykk fra publikum. Det blir derfor spennende å se hvordan dette påvirker finalistene i år.

Thomas Anthun Nielsen er igjen programleder og vil foruten finalistene, også ledsages av dansere fra studentdansekompaniet Terpsichore. Til å kåre det beste innslaget, er det også hentet inn en kompetent fagjury med bred bakgrunn, som skal bedømme finalistene.

Overraskelser

Sist helg gikk Eurovision Song Contest av stabelen i Kiev, og i den norske juryen skulle vi egentlig finne tidligere norsk Melodi Grand Prix-general Per Sundnes. Etter protest fra Irland fordi Sundnes åpent hadde kritisert Irlands utvikling i Eurovision på “Adresse Kiev”-programmet på NRK, måtte Sundnes trekke seg fra den norske fagjuryen.

I stedet vil Per Sundnes være på plass i Parodi Grand Prix som kommentator på finalen.

– Vi vil også få et gjensyn med fjorårets vinner, Turistsjef Tutta Toril fra Bulken, samt at vi selvsagt har et par overraskelser på lur, sier produsenten.

Etter finalen vil lokalet gjøres om til gratis etterfest. Fra midnatt vil dørene også være åpen for de som ikke hadde billett til selve finaleshowet. DJ Monsuun og DJ Alesta vil stå for musikken.

Se oversikt over alle finalistene ved å trykke her.

Hvis du vil få med deg Norges mest alternative revyoppsetning, er det fortsatt mulig å få plass i salen. Mer informasjon om dette finner du ved å trykke her.

Lik siden vår på Facebook for å få med deg siste nytt fra Parodi Grand Prix-sirkuset!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: