Tar avstand fra Eurovision-vinneren

Med under én uke igjen til årets finale av Parodi Grand Prix, tar PGP-programleder Thomas Anthun Nielsen nå avstand fra den nybakte Eurovision-vinneren, og lover at Ole Bull skal stå på hodet kommende lørdag.

Etter en overbevisende oppvisning i Eurovision-finalen lørdag kveld, kunne portugisiske Salvador Sobral juble for seier. Da han skulle takke publikum, sa han blant annet at vi lever i en verden hvor “fast food-musikk” uten noe som helst innhold får dominere. Han sa at musikk handler om følelser og ikke skal være fyrverkeri.

Dette ser Thomas Anthun Nielsen som et angrep på hele grunnlaget til Parodi Grand Prix:

– Hvis sånne innslag som årets vinner og fjorårets vinner skal fortsette å vinne, da er det jo ikke noe å tulle med lenger! Nå er det på tide å få humoren tilbake i Grand Prix. Vi må lage litt sirkus – selvsagt skal det være fyrverkeri!

Parodi Grand Prix arrangeres i år for trettende gang, og avholdes i år på Ole Bull Scene i Bergen lørdag 20. mai. Anthun Nielsen lover at det ikke skal bli noe trøtte greier:

– Hos oss skal vi både ha kenguruer, prester og bakeklare husmødre på scenen. Altså en salig blanding av pest og kolera. Dette skal bli gøy!

Anthun Nielsen vil stille både med paljettjakke og gorilla. I tillegg sier han at vi skal sørge for å tekste showet, slik at folk forstår hva som blir sagt, i motsetning til sendingen fra Kiev.

Det er fortsatt mulig å skaffe billetter til showet. Dette kjøpes via Billettservice. Mer informasjon om dette finner du ved å trykke her.

Lik siden vår på Facebook for å få med deg siste oppdatering frem mot Parodi Grand Prix 20. mai!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: