Åsane Ungdomslag klar for sin andre Parodi Grand Prix-finale

Foto: Egil Mathisen

Lørdag 20. mai er det klart for Parodi Grand Prix 2017, og Åsane Ungdomslag er for andre år på rad klare for finale.

Gruppen kom i fjor på åttendeplass, noe de håper å forbedre i år.

Kjersti er gruppens frontfigur, Kjersti er en 40+ blogger. Hun som skriver om livet etter 40, når huden løsner fra kroppen og barna plutselig er voksen. Hun jobber som kokk, og deler også oppskrifter på bloggen sin: Min Matgale Verden.  Har deltatt og var i finalen i Kakekrigen. For tiden er hun en smule fornærmet på TV2 som ikke har tatt Farmen-søknaden hennes på alvor! (Hun har ikke fått svar!)

Morten sykler og løper på fjellet som om han har fanden i hælene. Typisk 40 års-krise for en mann som har fylt 50, men som fremdeles ser ut som om han er 17. Morten er den irriterende typen som kan alt fra å fikse datamaskiner og snekre, til å bake kaker og sy gardiner.

Lise er nybakt supermormor, som venter på å melde prinsen både på Hildemors Danseskole og barneteater . Hun sykler til jobb hver dag da hun er veldig opptatt av å være i god form – elektrisk sykkel funker bra til det. Hun er supersosial, snakker 24/7 også i søvne. Også kalt Klovnen.

Hilde er en kvinne på 40 + som aldri klarer å si nei og som likevel har svart belte i dårlig samvittighet. Hun har spilt teater siden før det fantes teater, siden hun var bitteliten og scenen var hjemme i stuen

Marthe er en jukselapp fra Finnmark kom til Bergen som ung pike og har blitt værende siden. Hun elsker å være sammen med mennesker. Så mye at hun helst ikke går på do alene om det er mulig. Sitter aldri i ro og elsker å være med på nye og spennende ting. Hun liker å leke med alt fra snowboard til fotball. I tilegg har hun blitt Finnmarksmester i bryting 7 ganger.

Hvis disse er dine PGP-favoritter for i år, må du kjøpe billetter via Billettservice for å komme og heie. Mer informasjon om dette finner du ved å trykke her.

Lik siden vår på Facebook for å få med deg siste oppdatering frem mot Parodi Grand Prix 20. mai!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: