Hungry Hearts er finaleklare

Lørdag 20. mai er det klart for Parodi Grand Prix-finale på Ole Bull Scene i Bergen, og fjorårets fanfavoritt i Melodi Grand Prix, Hungry Hearts, er finaleklar.

Hungry Hearts ble i 2016 kjent for Norges befolkning da de deltok i Melodi Grand Prix med låten “Laika”. De er et kustprosjekt som lager synthpop. I 2016 ga de ut sitt første album Dyke forever.

Etter MGP huket de opp med den svenske produsenten Emil Hellman i SoundFactory. Låtene handler om tomboys, emo girls, leatherdykes from hell, ladyboys, den skeive kulturen og outsiderne. Die Untergang ist jetzt, die Untergang ist hier. De har deltatt på Høstutstillingen, Køln Pride, Tel Aviv Pride, Oslo Pride, Stockholm Pride, og på Den Norske Opera og Ballett. De har også laget en norsk-indisk Bollywoodfilm. Bortsett fra Laika er de mest kjent for The International Lesbian Anthem “In your face”.

Hvis dette er din PGP-favoritt for i år, må du kjøpe billetter via Billettservice for å komme og heie. Mer informasjon om dette finner du ved å trykke her.

Lik siden vår på Facebook for å få med deg siste oppdatering frem mot Parodi Grand Prix 20. mai!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: