Sara, Helene, Benedicte og Karina klar for finale

20. mai går Parodi Grand Prix 2017 av stabelen på Ole Bull Scene i Bergen. Sara Marhaug, Helene Skogheim, Benedicte Wolff og Karina Bjørnes har i år kommet til finalen..

De er fire sangglade og over gjennomsnittet musikalinteresserte damer som alle har erfaring fra feltet. De prøvde seg også i PGP i fjor men gikk da ikke helt til finalen. I år stiller de som glade husmødre i kvartetten “The Real housewives of ESC”.

Sara “Sprinkle” har sunget i kor siden 4-års alderen og gikk musikklinje på VGS. I tillegg har hun vært med i en rekke musikaler og revyer. Hun elsker å reise til sin favorittstorby London, hvor hun får med seg utallige oppsetninger, og blir inspirert til å forsette med å sprudle på scenen i Bergen. Når Sara ikke driver med sine nevnte hobbyer studerer hun til å bli kunst- og håndtverkslærer.

Helene “Fromage” har spilt teater siden 10-års alderen i tillegg til å drive med jazzdans. Siden den gang har hun vært med i mange musikaler og teaterstykker. Hun er ambassadør for DNS og fryder seg over å både se og delta i teater og musikaler. Hun arbeider ellers som prosessoperatør hos BiR.

Benedicte “Bun-Fun” har sunget siden før hun kunne snakke og sang i sitt første band på ungdomsskolen. Hun har sunget mye i ulike band og i kor, i tillegg til å delta i musikaloppsetning og revy. Hun fryder seg over å være på en scene og har som motto: “dette har jeg ikke gjort før, så det går sikkert bra!”. De siste 10 årene har hun jobbet på VilVite.

Karina “Cookie Dough” er langt over gjennomsnittet musikkinteressert singer/songwriter. Hun synger blant annet i kor og orkester, og har sunget i alt fra bryllup til arrangement på store scener. Hun har også deltatt på festspillene og har opparbeidet seg lang sang- og scene-erfaring fra utallige oppsetninger i teater, revy og musikaler. Karina er en sprudlende og engasjert dame som ikke sier nei til en utfordring. Karina kan også stille som DJ og jobber til dagen som økonom.

Hvis du vil heie på The Real Housewives of ESC, må du kjøpe billetter via Billettservice. Mer informasjon om dette finner du ved å trykke her.

Lik siden vår på Facebook for å få med deg siste oppdatering frem mot Parodi Grand Prix 20. mai!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: