Hungry Hearts til Parodi Grand Prix

Nå på fredag er det PGP-kvalik i Oslo, og da debuterer Hungry Hearts som Parodi Grand Prix-deltakere. De skal parodiere franske “L’ouseau et L’enfant”.

Hungry Hearts ble i 2016 kjent for Norges befolkning da de deltok i Melodi Grand Prix med låten Laika. De er et kunstprosjekt som lager synthpop. I 2016 ga de ut sitt første album Dyke Forever.

Etter MGP huket de opp med den svenske produsenten Emil Hellman i SoundFactory. Låtene handler om tomboys, emo girls, leatherdykes from hell, ladyboys, den skeive kulturen og outsiderne. Die untergang ist jetz. die untergang ist hier. De har deltatt på Høstutstillngen, Køln Pride, Tel Aviv Pride, Oslo Pride, Stockholm Pride og på den Norske Opera & Ballett. De har også laget en Norsk Indisk Bollywoodfilm. Bortsett fra Laika er de mest kjent for The international Lesbian Anthem In Your face.

Sangen de skal synge i Parodi Grand Prix, “L’ouseau et L’enfant”, var det Marie Myriam som opprinnelig sang  til seier i Eurovision Song Contest i 1977, foran blant annet norske Anita Skorgans “Casanova”.

Dersom du vil heie på Hungry Hearts må du komme på Cèsar Bar og Café førstkommende fredag. De to beste innslagene i kvaliken går til den nasjonale PGP-finalen i Bergen. Hvem dette er, avgjøres av en blanding av juryavstemning og publikumsvote.

Sted: Cèsar Bar og Café
Dørene åpner: 20:30
Showstart: 21:00
CC: 150,-

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: