Hege og Lena tilbake i Parodi Grand Prix

Til helgen er det klart for Parodi Grand Prix-kvaliker i Bergen, og lørdag skal Hege Hjørnevik og Lena Sanden kjempe for finaleplass. De skal parodiere  “Sound of silence”.

“Sound of silence” var Australias Eurovisionbidrag i fjor, og endte som den suverene vinneren av fagjuryvoten. Etter at telefonstemmene ble lagt til, falt sangen likevel ned på andreplass bak ukrainske “1944”.

Hege og Lena har deltatt to ganger i Parodi Grand Prix tidligere,og begge ganger kommet til finalen. I fjor endte de på en femteplass med sin “The dong song”. Hege og Lena har i år skrevet om “Sound of silence” til “Her kommer vi!”:

Etter at de fikk søksmål mot seg som følge av at kondomene de delte ut under kampanjen i 2016 var gått ut på dato, har Hege og Lena skiftet identitet og emigrert til Australia. Det er bare det at det er så uuuuuuuuutrolig kjedelig der…

Hege og Lena deltar i kvaliken på lørdag 18. mars. Bergenskvalikene finner sted på Lille Ole Bull, og starter klokken 21:00. Dørene åpner klokken 20:00. Billetter koster 100 kroner, og for 150 kroner vil du få billetter til showet både fredag og lørdag. Billetter kjøpes i døren. Lik oss på Facebook for å følge med frem til kvaliken.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: