40, skilt og singel

Til helgen er det klart for Parodi Grand Prix-kvaliker i Bergen, og lørdag skal Kjersti Jørgensen Sandnes kjempe for finaleplass. Hun skal parodiere  “La la love”.

Den kypriotiske “La la love” ble en stor hit blant Eurovisionfans kontinentet over, og ble også en radiohit i flere land. Den endte riktignok kun på en 16. plass i den internasjonale finalen i 2o12.

Kjersti Jørgensen Sandnes har tidligere deltatt to ganger i Parodi Grand Prix som del av Åsane Ungdomslag. Denne gangen har gjengen delt seg i to for å doble vinnersjansene. I dette innslaget møter vi Kjersti som “Siri-Janne” og de gode hjelperne. De har døpt om sangen til “40, skilt og singel”:

Møt Siri-Janne, 40, skilt og singel. Ungene er store, huden henger ikke lenger fast på kroppen og mannen har reist fra henne. Så når “barnet” reiser til pappa, huden henger og slenger og grå hår vokser frem både her og der, er gode råd dyre. Er livet over? Kloster? Eksil? Ikke for Siri-Janne – hun vil ha mer! En slapp kropp trenger bare en god venn: HOLD-IN! Siri-Janne er klar for nye eventyr!

Kjersti deltar i kvaliken på lørdag 18. mars. Bergenskvalikene finner sted på Lille Ole Bull, og starter klokken 21:00. Dørene åpner klokken 20:00. Billetter koster 100 kroner, og for 150 kroner vil du få billetter til showet både fredag og lørdag. Billetter kjøpes i døren. Lik oss på Facebook for å følge med frem til kvaliken.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: