Anders, Stine og Vebjørn stiller med “Kjole”

Til helgen er det klart for Parodi Grand Prix-kvaliker i Bergen, og lørdag skal Anders Løkeland Slåke, Stine Revheim Svellingen og Vebjørn Rusten kjempe for finaleplass. De skal parodiere israelske “Diva” fra 1998.

Transseksuelle Dana International skapte furore og store overskrifter verden over da hun stilte som Israels representant i Eurovision i 1998. Da hun attpåtil endte med å ta seieren, ble vinnerlåten “Diva” en radiohit over hele Europa og Eurovision ble på mange måter endret: Homomiljøet trykket seieren til seg, samt at låten satte standarden for en periode med mer tidsriktig og moderne popmusikk i musikkonkurransen.

Anders debuterer i årets Parodi Grand Prix. Han har fått med seg Stine og Vebjørn, som også er ferske i konseptet. De blir assistert av Gundelia og Ina fra studentdansekompaniet Terpsichore. Anders stiller som “Hunken Hans Rossbech” og har døpt om sangen til “Kjole”:

Hunken Hans Rossbech har flydd direkte inn fra østlandets dype skoger for årets Parodi Grand Prix. Fra hans egen privatjet med innlagt internett, strøm, vann og seter i ekte falsk italiensk lær melder han at publikum kan vente seg et forrykende show og innsikt i et lekende sinn som feirer drømmekvinnen, det ukjente og manndommens mange farger og fasonger. Det ryktes at også representanter fra hans familie ønsker taletid på scenen, men informasjonen er på det gitte tidspunkt ikke bekreftet. Time. Vil. Sjov.

Anders, Stine og Vebjørn deltar i kvaliken på lørdag 18. mars. Bergenskvalikene finner sted på Lille Ole Bull, og starter klokken 21:00. Dørene åpner klokken 20:00. Billetter koster 100 kroner, og for 150 kroner vil du få billetter til showet både fredag og lørdag. Billetter kjøpes i døren. Lik oss på Facebook for å følge med frem til kvaliken.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: