Ein stolt og staut kar frå Hardanger

Neste helg er det klart for Parodi Grand Prix-kvaliker i Bergen, og fredag skal Roy Vorland kjempe for finaleplass. Han skal parodiere sveitsiske “Amour on t’aime”.

“Amour on t’aime” er for mange kanskje en glemt sak, men den endte på en sterk tredjeplass for Sveits i 1982. Den ble sunget av Arlette Zola, og Roy Vorland drar nå denne godbiten frem fra glemselen.

Roy har vunnet Parodi Grand Prix hele to ganger, senest i 2014. Utover det har han også hatt to andreplasser i finalen, og er ved siden av Parodi Grand Prix-karrieren også freelanceartist. Han stiller nå som “Lothe” og har valgt å kalle sangen for “Lothe”:

Med glemt sceneskrekk vil Lothe stadfeste og minne oss alle på hvem Lothe er. Han vil ikke falle ned fra realityhimmelen som et glemt stjerneskudd. Sangen beskriver Lothe slik han er og helst vil være: Ein staut og stolt kar frå Hardanger.

Roy deltar i kvaliken på fredag 17. mars. Bergenskvalikene finner sted på Lille Ole Bull, og starter klokken 21:00. Dørene åpner klokken 20:00. Billetter koster 100 kroner, og for 150 kroner vil du få billetter til showet både fredag og lørdag. Billetter kjøpes i døren. Lik oss på Facebook for å følge med frem til kvaliken.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: