De forlatte lekene til Parodi Grand Prix

Neste helg er det klart for Parodi Grand Prix-kvaliker i Bergen, og fredag skal Henriette Christie Ertsås kjempe for finaleplass. Hun har med seg Hans Egil Skaar Samuelsen, Ulrik Bø Bersvendsen og Sofie Duvik Christie. De skal parodiere nederlandske “Birds”.

Anouk er en av Nederlands største popstjerner og da hun representerte landet i 2013, gjenopplivet hun på mange måter Grand Prix-interessen i den tidligere Eurovision-stormakten. Hun endte på en respektabel niendeplass i finalen med sin “Birds”.

Henriette har tidligere vunnet Parodi Grand Prix, og hatt flere topplasseringer. Sammen med Hans Egil, Ulrik og Sofie kaller de seg “Ballerina Britt og de forlatte lekene”, og synger “Lek”:

Og så sluttet vi å leke! I dag skal barn skal ha pedagogisk I-pad og får ikke lenger lage sine egne fantasikamerater. Den kjijpe programmøren med det snevre menneskesynet har tatt leken fra oss alle, både barn og voksne. I et hjørne av barnerommet står en kurv med leker som ikke passer for programmet: En kosesyk krigssoldat, en trollmann uten tryllestav, og en ballerina med begjær. Men de forlatte lekene vil også være med å leke på internettet. Det går aldeles, forferdelig galt.

Ballerina Britt og de forlatte lekene deltar i kvaliken på fredag 17. mars. Bergenskvalikene finner sted på Lille Ole Bull, og starter klokken 21:00. Dørene åpner klokken 20:00. Billetter koster 100 kroner, og for 150 kroner vil du få billetter til showet både fredag og lørdag. Lik oss på Facebook for å følge med frem til kvaliken.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: