Fra Voss til Bergen for Parodi Grand Prix

Neste helg er det klart for Parodi Grand Prix-kvaliker i Bergen, og fredag skal Marit Norheim Olde og Ruth Kristin Torvaldsdotter Trå kjempe for finaleplass. De skal parodiere Secret Gardens “Nocturne”.

Rolf Løvland skrev seg inn i en celeber klubb av komponister som hadde vunnet Eurovision flere ganger, da han tok Norge til sin andre seier. “Nocturne” ble kritisert for å ha kun 24 ord i teksten, men vant likegodt den internasjonale finalen i Dublin.

Vosseduoen Marit Norheim Olde og Ruth Kristin Torvaldsdotter Trå har utallige sceneopptredener på baken fra ulike show, revyer og kabareter. Sammen har de spilt i revy siden 2003, og utgjør duoen Marerutt. De debuterer i år i Parodi Grand Prix, og “Nocturne” har de valgt å døpe om til “Noccno”:

Marerutt synes ikke Rolf Løvland og damene hadde skikkelig dreisen på Nocturne som vant Grand Prix i 1995, og vil difor presentera ein meir innhaldsrik versjon som dei har kalla Noccno!

Marerutt deltar i kvaliken på fredag 17. mars. Bergenskvalikene finner sted på Lille Ole Bull, og starter klokken 21:00. Dørene åpner klokken 20:00. Billetter koster 100 kroner, og for 150 kroner vil du få billetter til showet både fredag og lørdag. Lik oss på Facebook for å følge med frem til kvaliken.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: