Alfie gjør PGP-comeback

Neste helg er det klart for Parodi Grand Prix-kvaliker i Bergen, og fredag gjør Alf Christian Michelsen PGP-comeback og skal kjempe for finaleplass med “Hey go go!”.

“Hey go go” var låten som Ola Fjellvikås sang til en andreplass i den norske Grand Prix-finalen i 1988. Den ble kun slått av Karoline Krügers uforglemmelige “For vår jord”.

Alf Christian Michelsen, som i Parodi Grand Prix har brukt artistnavnet “Alfie”, deltok allerede i den første runden med Parodi Grand Prix i 2005. Han har siden da vært med flere ganger, og deltok også i finalen i 2011, da han sang “Se på mej” (Sverige 1995). Nå har han ikke vært med i konkurransen på noen år, men gjør comeback med “Hey go go” sammen med sine dansere.

Alfie deltar i kvaliken på fredag 17. mars. Bergenskvalikene finner sted på Lille Ole Bull, og starter klokken 21:00. Dørene åpner klokken 20:00. Billetter koster 100 kroner, og for 150 kroner vil du få billetter til showet både fredag og lørdag. Lik oss på Facebook for å følge med frem til kvaliken.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: