Tom André og Mamma får hjelp av Tove-Laila

Neste helg er det klart for Parodi Grand Prix-kvaliker i Bergen, og fredag skal Tom André og Mamma (Tom André Økland Larsen og Christine Eidset) kjempe for finaleplass. Med på laget har de fått Tove-Laila (Inger Lise Drabløs).

Trioen skal i år fremføre Jahn Teigens uforglemmelige Do-re-mi fra 1983. Sangen endte på en niendeplass i den internasjonale finalen, og ble med det den beste plasseringen Jahn Teigen har oppnådd i Eurovision.

Tom André og Christine debuterte i Parodi Grand Prix i fjor med en andreplass i finalen, og Inger Lise endte like bak på en tredjeplass. Nå stiller de altså sammen, og har døpt om låten til “Fame og penger”:

Etter at Mamma (…ja…også Tom André da) NESTEN fikk sitt gjennombrudd med sølvplass i fjor – stiller hun….eh.. de i år igjen. Mamma håper på fame og penger, og har hentet inn dans- og aerobic-instruktør Tove Laila, for å hente ut ENDA mer av Tom Andrés talent! Tom André kan styre sin begeistring for hele opplegget, men har gått med på å stille – så lenge Mamma og Tove Laila holder seg laaangt unna scenen. Og det har de selvfølgelig lovetmedlygekors…

Trioen deltar i kvaliken på fredag 17. mars. Bergenskvalikene finner sted på Lille Ole Bull, og starter klokken 21:00. Dørene åpner klokken 20:00. Billetter koster 100 kroner, og for 150 kroner vil du få billetter til showet både fredag og lørdag. Lik oss på Facebook for å følge med frem til kvaliken.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: