Oslo: – Spennende startfelt

De siste årene har Parodi Grand Prix-finalistene i Oslo blitt utvalgt ved interne utvelgelser eller mindre auditionrunder. I år lover derimot produsent Tom Espen Hansen at det blir tøff kamp om finalebillettene.

– I år merker vi at det har vært større interesse for Parodi Grand Prix i Oslo enn det har vært på flere år. Vi tror derfor at årets sesong vil være starten på en ny bølge av PGP-suksess i Oslo, sier Hansen.

Osloinnslag vant Parodi Grand Prix tre år på rad i årene 2006-2008. Etter dette dabbet interessen for PGP av i Oslo. Enkelte år har det ikke blitt gjennomført PGP-arrangement i Oslo i det hele tatt. Denne trenden tror Hansen at er i ferd med å snu igjen:

– Blant deltakerne i år finner vi både tidligere Melodi Grand Prix-finalister, tidligere PGP-finalister og PGP-vinnere og også flere sultne debutanter. Det er et variert startfelt som holder god kvalitet. Kampen om å komme til finalen blir derfor hard, noe som selvsagt er positivt for showet og for publikum.

Kvalikrunden i Oslo er fredag 24. mars. Den vil avholdes på César Bar og Cafe. Etter at kvalikene i Bergen er gjennomført helgen 17. / 18. mars, vil deltakerne til Oslo bli presentert. Lik oss på Faceboook eller trykk “delta” på Facebook-arrangementet vårt for å holde deg oppdatert frem til kvalikrunden.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: