Lisè er Smuk som et stjerneskud

Neste helg er det klart for Parodi Grand Prix-kvaliker i Bergen, og fredag skal Lise Foss kjempe for finaleplass. Hun stiller i år med “Smuk som et stjerneskud” under artistnavnet “Lise med tøddel over e-en med sine pinup-tøser Hilde og Marthe”.

Sangen huskes for nordmenn best som “Fly on the wings of love”, og var danske Olsen Brothers store vinnerlåt i år 2000. I Danmark er sangen bedre kjent med dansk tekst og tittel, da den i den danske Grand Prix-finalen vant som “Smuk som et stjerneskud”.

Lise har deltatt to ganger i Parodi Grand Prix som del av Åsane Teaterlag. I fjor nådde de finalen, og i et håp om større vinnersjanser, har teaterlaget delt seg i to og stiller med to innslag, idet det betyr dobbelt så store vinnersjanser. Nå har hun fått med seg to pinup-tøser, Hilde og Marthe:

Lisè mistet kroppen sin en gang på sent 80-, tidlig 90-tallet. Den har siden den tid ikke vært mulig å oppspore. Som en kroppsløs kvinne har hun vandret gjennom 30- og 40-årene og som ser ut til å fortsette også gjennom 50-, 60-,70-årene etc. En varig tilstand , altså. Lisè liker derfor drømme seg vekk fra den ekstra tyngdekraften som runger både her der. Gjerne på en rosa sky.

Lise deltar i kvaliken på fredag 17. mars. Bergenskvalikene finner sted på Lille Ole Bull, og starter klokken 21:00. Dørene åpner klokken 20:00. Billetter koster 100 kroner, og for 150 kroner vil du få billetter til showet både fredag og lørdag. Lik oss på Facebook for å følge med frem til kvaliken.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: