Parodi Grand Prix 2017

PGPFlyer
Snart står et nytt år for tur, og i den forbindelse kan vi glede alle der ute med at det også betyr en ny sesong med Parodi Grand Prix! Her følger mer informasjon om Parodi Grand Prix 2017.

Neste sesong vil bli den 13. sesongen på rad av Norges mest alternative revyoppsetning. Det vil være kvalifiseringsrunder i tre byer, hvor de beste innslagene går videre til en nasjonal finale. Der vil deltakerne konkurrere om å ha Norges beste parodi av et Melodi Grand Prix-innslag.

Finalen ble for første gang avholdt på Ole Bull Scene i Bergen i mai tidligere i år. Det trakk fullt hus, og tilbakemeldingene var gode både fra publikum og deltakere. Finalen vil derfor også neste år avholdes på Ole Bull Scene, nærmere bestemt lørdag 20. mai, helgen etter den internasjonale Eurovision-finalen.

I fjor ble det gjennomført en «kvalikfestival» i Bergen, med flere kvalifiseringsrunder av Parodi Grand Prix i løpet av én og samme uke. Dette vil vi gjøre også neste år, med kvalifiseringsrunder på torsdag 16., fredag 17. og lørdag 18. mars. Også neste år vil kvalikfestivalen gjennomføres på Lille Ole Bull.

Lørdag 1. april vil Parodi Grand Prix-sirkuset innta Trondheim. Der fortsetter Parodi Grand Prix som de siste par årene, hvor utestedet «Me» har vært åsted for Trondheimskvaliken.

Tidspunkt for kvalifiseringen i Oslo kommer.

Lik vår side på Facebook og hold deg oppdatert på mer PGP-nytt fremover!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: