Finalist ti: Mamma og Tom André

Neste lørdag er det klart for nasjonal finale av Parodi Grand Prix 2016 på Ole Bull Scene i Bergen, og siste finalist ut er Tom André Økland Larsen og Christine Eidset.

Tom André og Christine debuterer i Parodi Grand Prix i år, og med det har Tom André blitt tidenes yngste Parodi Grand Prix-deltaker. Under kvalifiseringsrunden i år var han bare 14 år. Han parodierer også en av de yngste Eurovisoion-deltakerne noen gang, som den gang var kun 12 år.

De synger israelske “Derekh Hamelekh” av Gili Natanel fra 1989 (originalen kan du se over), og de har skrevet om teksten til “Shine for tomorrow”:

Mamma har alltid ønsket å bli stjerne, men slik ble det liksom aldri for henne. En talentkonkurranse i det nærmeste bedehuset på den ytterste ø på sotra var vel det nærmeste hun kom. Der vant hun en hederlig tredjeplass blant de tre deltakende konkurrentene. Ung og nesten lykkelig var den indre flammen tent. Mamma fikk etter hvert en sønn, og hun legger alle sine krefter i å fremme Tom Andres talentpotensiale. Fra han var en neve stor har hun preppet ham for sang og stjernetilværelsen som nok kommer. Mamma mener at skolen bare er tull. Det eneste som nytter om du skal frem i denne verden er å bli kjendis.

For å heie på Mamma og Tom André må du kjøpe billetter til Parodi Grand Prix-finalen lørdag 28. mai. Billettsalget er allerede godt i gang, trykk her for mer informasjon om dette. Trykk gjerne også “delta” på vårt Facebookarrangement, og hold deg oppdatert om hva som skjer frem mot finalen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: