Finalist 9: Turistsjef Tutta Torild

Neste lørdag er det klart for finalen i Parodi Grand Prix 2016 på Ole Bull Scene i Bergen, og bidrag nummer ni fremføres av Henriette Solrud.

Henriette har deltatt flere ganger i Parodi Grand Prix, med en fjerdeplass som hittil beste plassering for to år siden. Hun deltok allerede i den aller første PGP-finalen med israelske “Hallelujah”, og da hun glemte teksten endte hun opp med kun å synge “Hallelujah…. Trallala…” Deretter fikk hun artistnavnet “Lala”. I år stiller hun derimot som turistsjef Tutta Torhild.

Hun skal synge serbiske “Ovo je Balkan” av Milan Stankovic fra 2010 (originalen kan du se over), og hun har døpt om sangen til “Hvor e Bulken?”:

Bulken, et lite tettsted vest for Voss, var i svunnen tid et yndet skisportmål for byfolk, men har med årene havnet helt i bakevja. Nå nekter selv toget å stoppe der. Derfor er ny turistsjef hentet inn fra Oslo. Tutta Torild har bygdas absolutt høyeste utdanning. Bygdeinnavlet kegger suin skjebne i hennes hender. Klart damen kan selge: Rubbel og bitt – med gøyale slagord og spennende premier. Inn sprader et utenlandsk dansecrew og en million T-skjorter med trendy trykk. Og vips så er kommunebudsjettet svidd unna allerede før lunch.

For å heie på Tutta Torhild må du kjøpe billetter til Parodi Grand Prix-finalen lørdag 28. mai. Billettsalget er allerede godt i gang, trykk her for mer informasjon om dette. Trykk gjerne også “delta” på vårt Facebookarrangement, og hold deg oppdatert om hva som skjer frem mot finalen.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: