Finalist 8: Miriam LaBreche

Neste lørdag er det klart for nasjonal finale av Parodi Grand Prix 2016 på Ole Bull Scene i Bergen, og bidrag nummer åtte er Miriam LaBreche.

Miriam sikret seg finaleplass da hun vant kvalifiseringsrunden i Trondheim suverent med toppscore fra både samtlige jurymedlemmer og publikumsstemmene. Hun jobber som frisør og er frontfigur i Trondheimsbandet Ravage Rose.

I Parodi Grand Prix skal hun synge “I feed you my love”, opprinnelig fremført av Margaret Berger i 2013. Originalopptredenen ser du over.

Miriam LaBreche er 27 år og fra Trondheim. Hun er frisør på dagtid og rockestjerne på kveldstid. Vokalisten og frontfiguren i rockebandet Ravage Rose har turnert Norge med amerikanske W.A.S.P, og vært vokalist i Diesel Dahls Tindrum. Rockescenen står hjertet nært, men hun har også en sterk drøm om å dele MGP-scenen med bandet sitt i fremtiden. I Parodi Grand Prix hyller hun trønderske Margaret Berger og hennes deltakelse i 2013.

For å heie på Miriam må du kjøpe billetter til Parodi Grand Prix-finalen lørdag 28. mai. Billettsalget er allerede godt i gang, trykk her for mer informasjon om dette. Trykk gjerne også “delta” på vårt Facebookarrangement, og hold deg oppdatert om hva som skjer frem mot finalen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: