Finalist 7: #Gutt86

Neste lørdag er det klart for årets nasjonale finale i Parodi Grand Prix på Ole Bull Scene i Bergen, og finalist nummer syv er #Gutt86 (alias Pål Louis Kaupang Rasmussen).

Pål Louis Kaupang Rasmussen har stått mye på scenen i revy og teater før, og debuterte i fjor med bravur i Parodi Grand Prix. Han var med i duoen “Skjeggward” som fremførte det irske 2012-bidraget “Waterline”. Den tok de helt til en andreplass.

Han synger i år israelske “Golden Boy” av Nadav Guedj (originalen ser du over), og har skrevet om teksten til “Gullgutten”:

Gutt86 er navnet hans på Gaysir, Grindr og alle andre sosiale medier og datingsider. Om det hadde gått å bruke nickname på Facebook og Tinder hadde det vært navnet hans der også. Dette har vært navnet hans siden han var 17 og fikk sin første onlineprofil. For hvert år som går stilles spørsmålet: «hvor lenge kan jeg kalle meg gutt?». For Gutt86 er gutteidentiteten viktig. Han er en guttegutt, som liker guttegutter og elsker tilhørigheten til andre guttegutter. Bidrag nummer syv er #Gutt86 med Gullgutten.

For å heie på #Gutt86 må du kjøpe billetter til Parodi Grand Prix-finalen lørdag 28. mai. Billettsalget er allerede godt i gang, trykk her for mer informasjon om dette. Trykk gjerne også “delta” på vårt Facebookarrangement, og hold deg oppdatert om hva som skjer frem mot finalen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: