Finalist 6: Tove-Laila

Neste lørdag er det klart for årets nasjonale finale av Parodi Grand Prix på Ole Bull Scene i Bergen, og Tove-Laila (alias Inger Lise Drabløs) stiller da som finalist nummer seks.

Inger Lise er den mest suksessfulle PGP-artisten gjennom tidene, da hun sammen med makker Dag Christer Haugen har en rekke topplasseringer fra finalen, inkludert to seire. I tillegg vant de under tiårsjubileet i 2014. Hun gjør ellers mye opptredener som underholder med både sang og stand-up. Karakteren Tove-Laila har vi i Parodi Grand Prix tidligere sett i 2014, da hun sammen med Glenn-Kent (Dag Christer Haugen), endte på en tredjeplass.

Hun synger i år svenske “Euphoria”, opprinnelig fremført av Loreen i 2012. (originalen kan du se over) Hun har skrevet om teksten og kaller låten “Ja til å danse”:

Tove-Laila er tidligere modell og aerobicinstruktør. hun liker turer i byen og på kjøpesenter, og dere treffer henne i kommentarfeltet på Dagbladet og Se&Hør, der hun gjerne byr på sine meninger om alt hun har – og ikke har – greie på. Hun har deltatt i PGP en gang tidligere. Den gang stilte hun sammen med modellkollega Glenn-Kent, og sammen hadde de et sterkt budskap om “Nei til krig og fred og sånt!” I år stiller Tove-Laila solo. Hun har med plakater som hun har laget helt selv, og vindmaskin som hun har kjøpt på Claes Ohlsson Laguneparken. I tillegg til det fortsatt brennhete budskapet “Nei til krig og fred”, sier hun “Ja til å danse – Ja til aerobic!”

For å heie på Tove-Laila må du kjøpe billetter til Parodi Grand Prix-finalen lørdag 28. mai. Billettsalget er allerede godt i gang, trykk her for mer informasjon om dette. Trykk gjerne også “delta” på vårt Facebookarrangement, og hold deg oppdatert om hva som skjer frem mot finalen.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: