Finalist 4: Trude Jensen

Neste lørdag er det klart for nasjonal finale i årets Parodi Grand Prix på Ole Bull Scene i Bergen, og finalist nummer fire er Trude Jensen.

Mange trofaste PGP-fans husker gjerne Trude fra PGP-finalen i 2006, den gangen vi feiret at det hadde gått 20 år siden den internasjonale Grand Prix-finalen i Grieghallen, og hvor vi blant annet hadde belgiske Sandra Kim som gjesteartist. Den andre gjesteartisten den kvelden var Trude Jensen. Hun imiterte Sissel Kyrkjebø, og – akkurat som Sissel gjorde i 1986 – sang hun “Nystemten” i hvit Bergensbunad fra scenen i Grieghallen, noe som fikk salen til å reise seg og synge med i allsang. Den gang var Trude bare 15 år gammel. Nå – ti år senere, er hun klar for å vise at hun har blomstret og vokst ut av bunaden på godt og vondt.

Trude parodierer årets norske Eurovision-bidrag av Agnete Johnsen, “Icebreaker”. Originalen kan du se over.

Årets norske Eurovision-bidrag var “Icebreaker”. “Et modig valg” kalte Jan Fredrik Karlsen det, da Agnete Johnsen ble stemt frem med denne moderne poplåten, som mest av alt utmerket seg med sitt utradisjonelle temposkifte i refrenget. Vi vet alle hvordan det gikk, så her i Parodi Grand Prix kommer Trude for å vise hvordan sangen burde vært fremført, noe hun tror ville ha ført Norge både til finalen og høyt opp på resultatlisten.

For å heie på Trude må du kjøpe billetter til Parodi Grand Prix-finalen lørdag 28. mai. Billettsalget er allerede godt i gang, trykk her for mer informasjon om dette. Trykk gjerne også “delta” på vårt Facebookarrangement, og hold deg oppdatert om hva som skjer frem mot finalen.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: