Finalist 3: Hege og Lena

Neste lørdag er det klart for finale i årets Parodi Grand Prix på Ole Bull Scene i Bergen, og Hege Hjørnevik og Lena Sanden stiller med sang tre.

Hege og Lena debuterte i Parodi Grand Prix i 2014 med “Le Papa Penguin”, som de hadde skrevet om til “Sjå på pakken min”. De tok seg også den gang til finalen i Grieghallen. Hege er forfatter, pedagog og blåbærplukker, mens Lena bedriver tiden som inspektør, funkvokalist perlebroderimakerske. Med seg på scenen har de Annette Rysjedal og Berit Lyngtu.

De parodierer nederlandske Teach-ins “Ding a dong” fra 1975 (originalen kan du se over) som de har skrevet om til “The Dong Song – Heroes of the night”:

For å unngå fengselsstraff etter basketaket på Laksevåg senteri 2014, ble helsesøster Lena og tantrisk-sex-astrolog-blogger Hege pålagt å samarbeide profesjonelt. Resultatet ble foredragsrekken “Bruk kondom (for faen)”, som nå nærmer seg slutten. I løpet av samarbeidsperioden har et gryende vennskap mellom damene ikke oppstått. Den kreative uenigheten har blitt holdt i sjakk av et stramt budsjett, men nå har de fått litt ekstra sponsormidler fra foreningen for geriljabrodering og Netflix. Lena er lei motstand og vil satse på å formidle til amerikanere, mens Hege, som droppet engelsk i 4. klasse, satser på visualisering av budskapet for å nå flest mulig.

For å heie på Lena og Hege må du kjøpe billetter til Parodi Grand Prix-finalen lørdag 28. mai. Billettsalget er allerede godt i gang, trykk her for mer informasjon om dette. Trykk gjerne også “delta” på vårt Facebookarrangement, og hold deg oppdatert om hva som skjer frem mot finalen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: