Finalist 1: Silje og Tatjana – The Mayoneishas

Lørdag om halvannen uke er det klart for årets Parodi Grand Prix-finale på Ole Bull Scene i Bergen. Dragdronningene Silje og Tatjana (Odd Simen Bråten Bakken og Aleksander Divolino Honve) har fått æren av å åpne ballet.

Odd Simen Bråten Bakken og Aleksander Divolino Honve har utviklet dragkarakterene Silje og Tatjana, og de debuterer som deltakere i Parodi Grand Prix, selv om Aleksander var med som danser for Belinda Glava i “Marija Magdalena” under tiårsjubileet i 2014. Sammen tok de seg videre fra audition i Oslo, og har derfor presset på seg for å forsvare Oslos stolte ære i Parodi Grand Prix-sammenheng.

De synger danske Olsen Brothers “Fly on the wings of love” fra 2000 (originalen ser du over) som de har skrevet om til “Mannfolk i dameklær”:

To gutter på 22 og 25 fra hver sin lille bygd, en fra Vestlandet og en fra Indre Øst som fant hverandre på vei ned i Proseccoglasset. Siden har de holdt hverandres hæler i opp- og nedturer. De jobber sammen både på dagtid og på scenen. Tross stor forskjell i stilart ønsker de å vise at uansett hvordan du kler deg i drag, så er du uansett mannfolk i dameklær!

For å heie på Odd Simen og Aleksander må du kjøpe billetter til Parodi Grand Prix-finalen lørdag 28. mai. Billettsalget er allerede godt i gang, trykk her for mer informasjon om dette. Trykk gjerne også “delta” på vårt Facebookarrangement, og hold deg oppdatert om hva som skjer frem mot finalen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: