Miriam til Parodi Grand Prix

Norway 2016

I morgen er det klart for Parodi Grand Prix-kvalik på Me Nightclub i Trondheim, og Miriam LaBreche fra Trondheimsbandet Ravage Rose debuterer i parodikonkurransen med årets norske Eurovisionbidrag, “Icebreaker”.

Agnete Johnsen tok en overlegen seier i den norske Melodi Grand Prix-finalen i Oslo Spektrum i januar, og neste uke står hun på scenen i Globen i Stockholm for å forsvare Norges ære. I Trondheimskvaliken av årets Parodi Grand Prix fremføres sangen av Miriam LaBreche og bandet Ravage Rose:

MiriamLaBreche fronter i dag Trondheimsbandet Ravage Rose, og har tidligere være vokalist i Diesel Dahls Tindrum. Hun har turnert med W.A.S.P, Europes Kee Marcello, Tore Moren fra JORN og Diesel Dahl fra TNT. Nå debuterer hun i Parodi Grand Prix-sammenheng med “Icebreaker”.

Kveldens vinner kåres av en fagjury bestående av blant andre InstaHeidi og Niklas Baarli, samt at publikum får være med og stemme. Vinneren får æren av å representere bartebyen i Parodi Grand Prix-finalen på Ole Bull Scene i Bergen lørdag 28. mai.

Dersom du vil heie på Miriam, må du komme på Me Nightclub lørdag kveld. Showet starter klokken 23:00.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: