Kristian synger rekordsang

Rock n roll kids

Lørdag er det klart for Parodi Grand Prix-kvalik i Trondheim, og Kristian Stakset-Gundersen deltar med irske “Rock n Roll Kids” fra 1994.

Paul Harrington og Charlie MacGettigan gjorde rent bord da de deltok i Eurovision for hjemlandet i 1994. Ikke bare vant de på hjemmebane og tok Irlands sjette seier, og den tredje på rad, men de knuste også tidligere poengrekorder, og oppnådde hele 226 poeng. Dermed gikk Irland opp på tronen som den mestvinnende Eurovision-nasjonen gjennom tidene, en rekord de forsterket to år senere, da Eimear Quinn tok Irlands syvende seier med “The Voice” i Oslo Spektrum.

Kristian har valgt å fremføre “Rock n Roll Kids” i lørdagens kvalik. Han har skrevet litt om på teksten, og sangen er blitt et budskap til hans barndomsvenner John og Martin som han ikke har kontakt med lenger.

Kveldens vinner kåres av en fagjury bestående av blant andre InstaHeidi og Niklas Baarli, samt at publikum får være med og stemme. Vinneren får æren av å representere bartebyen i Parodi Grand Prix-finalen på Ole Bull Scene i Bergen lørdag 28. mai.

Dersom du vil heie på Kristian, må du komme på Me Nightclub på lørdag. Showet starter klokken 23:00.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: