Rune går fra dame til mann

Power to all our friends

Lørdag er det kvalik i Parodi Grand Prix på Me Nightclub i Trondheim, og Rune Johansen stiller da med “Power to all our friends” (Storbritannia 1973).

Storbritannia hadde en god periode i Eurovision med flere topplasseringer på denne tiden. Cliff Richard, som hadde endt på andreplass med “Congratulations” i 1968 og tapt med kun ett poeng, endte denne gangen med nok en pallplass – 3. plass og 6 poeng bak vinneren.

I Parodi Grand Prix skal sangen fremføres av Rune Johansen, som har deltatt flere ganger i Parodi Grand Prix. Senest da han i fjor representerte Trondheim i Parodi Grand Prix-finalen i Bergen med “Bra injeksjoner” (“Bra Vibrationer”, Sverige 1985). Da stilte han som sitt alter ego “Tana-Torill”. I år stiller han for første gang ikke i drag, og han har oversatt tittelen til “Pulver til alle venar”:

Rune stiller i år for første gang i Adams drakt. Etter gjentagende forsøk på å fikse damevokal prøver han i år på en mannsvokal som han heller ikke fikser. Grunnet tidsklemma som vi alle føler på har han rett og slett brukt Google translate til å ordne tekst – og deri ispedd litt lett dysleksi. For å gjøre publikumet i Bergen fornøyd fremfører han på nynorsk med noen kunstneriske friheter.
Dersom du vil heie på Rune, må du komme til Me Nightclub lørdag. Showet starter klokken 23:00.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: