Tyskland og Nederland til finalen

Mathias Bratt og gutane hans vant Parodi Grand Prix 2015

Idet siste kvalikrunde i år (Trondheim) gjennomføres så kort tid før finalen, er årets wildcard allerede valgt ut. Tyskland og Nederland har nå sikret seg plass i finalen på Ole Bull Scene i Bergen lørdag 28. mai.

– Av hensyn til forberedelsene vi må gjøre til finalen og også deltakernes muligheter til å forberede seg og sette av datoen for både seg selv og sine fans, har vi valgt å ta en avgjørelse rundt wildcardene allerede nå, sier produsent for finalen, Kristian Nicolai Stakset-Gundersen.

“Glitter og Glamour” (“Satellite”, Tyskland 2010), fremført av Espagnoletten (Hilde Jordahl, Lise Foss, Linn Kiara Eeg Manuelpillai, Johan Eeg Manuelpillai, Morten Jørgensen og Kjersti Jørgensen Sandnes) får ett av årets wildcards. Det andre går til “The Dong Song – Heroes of the night” (“Ding Dinge Dong”, Nederland 1975), som ble fremført av Lena Sanden og Hege Hjørnevik.

De vil i finalen møte de som kvalifiserte seg fra første og andre delfinale i Bergen, audition i Oslo, samt delfinalen i Trondheim lørdag 7. mai.

Finalen vil i år for første gang gå av stabelen på Ole Bull Scene, Bergens største private revy- og teaterscene. Billettene ligger nå ute til salg hos Billettservice (trykk her). Vi har i år differensierte billettpriser, og har rabatterte billetter for barn, studenter og honnør. Mer om dette ved å trykke her.

Meld deg på vårt Facebook-arrangement for finalen, og få med deg nyheter angående Norges mest alternative revyoppsetning!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: