Trude er ikke lenger Sissel, men Agnete

Norway 2016

Denne helga gjennomføres årets kvalifiseringsrunder av Parodi Grand Prix, og Trude Jensen debuterer med “Icebreaker” (Norge 2016).

“Icebreaker” er Norges bidrag i Eurovision i år, etter at Agnete Johnsen tok sangen til en overveldende seier i den norske Grand Prix-finalen i februar.

I Parodi Grand Prix parodieres den av Trude Jensen. Hun stod på PGP-scenen i Grieghallen allerede som 15-åring i 2006. Den gang stod hun i full Bergensbunad som Sissel Kyrkjebø og sang “Nystemten” i jubileumsshowet som markerte at det var 20 år siden den internasjonale Eurovisionfinalen i Grieghallen. Nå er hun lei av å bli husket som den sjenerte 15-åringen hun var den gang og vil i år vise at hun har blomstret og vokst ut av bunaden både på godt og vondt. Hun stiller nå som Agnete:

Agnete har fått enormt gode tilbakemeldinger etter Grand Prix-seieren i februar, og mye av rosen har dreid seg om de kreative grepene rundt tempovekslingen i refrenget.

Det er to kvalifiseringsrunder i Bergen denne helgen, både fredag og lørdag. Agnete deltar på lørdag. Dørene åpner klokken 20:30 og showet starter kl 21:30. Billetter kr 100,- pr dag (150,-) for to dager) kjøpes i døren.

Delta på Facebookarrangementet for å få oppdatert informasjon rundt kvalifiseringsrunden.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: