Til PGP for å drive kondomkampanje

Netherlands 1975

Til helgen er det Bergenskvaliker i Parodi Grand Prix på Lille Ole Bull, og Lena Sanden, Hege Hjørnevik, Annette Rysjedal og Berit Lyngtu konkurrerer da med “The Dong Song – Heroes of the night” (“Ding a dong”, Nederland 1975).

Året etter Abba fulgte Nederland opp med å ta sin fjerde, og foreløpig siste Eurovisionseier med poplåten “Ding a dong”.

I Parodi Grand Prix fremføres den av Lena Sanden og Hege Hjørnevik, som for to år siden tok seg til PGP-finalen med “Sjå på pakken min” (“Le Papa Pingouin”, Luxembourg 1980). Med seg på scenen i år de fått md seg Annette Rysjedal og Berit Lyngtu som statister. Hege og Lena har kalt låten “The Dong Song – Heroes of the night”:

Hege og Lena endte opp på Haukeland etter basketaket utenfor Laksevåg senter i 2014. Der fant de ut at begge hadde valgt en yrkeskarriere som følge av underlivsplager påført dem av Laksevågs store sønn Piddien. Som erfarne helsesøstre turnerer de nå med kampanjen “Bruk kondom for faen”. De har valgt å formidle det viktige budskapet på engelsk for å nå flest mulig, og for at Piddien ikke skal forstå hva de synger om.

Det er to kvalifiseringsrunder i Bergen denne helgen, både fredag og lørdag. Hege og Lena deltar på lørdag. Dørene åpner klokken 20:30 og showet starter kl 21:30. Billetter kr 100,- pr dag (150,-) for to dager) kjøpes i døren.

Delta på Facebookarrangementet for å få oppdatert informasjon rundt kvalifiseringsrunden.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: