Har du hørt om Bulken?

Serbia 2010

Til helgen er det Bergenskvaliker av Parodi Grand Prix på Lille Ole Bulll, og Henriette Solrud konkurrerer lørdag med “Kor e Bulken?” (“Ovo je Balkan”, Serbia 2010).

Da Norge sist arrangerte Eurovision på hjemmebane stilte Serbia med denne etnopoplåten, som blant annet huskes for sangerens karakteristiske hårsveis. Låten endte til slutt på en 13. plass.

Innslaget parodieres i Parodi Grand Prix av Henriette Solrud, som tidligere har deltatt i Parodi Grand Prix flere ganger under artistnavnet Lala. Denne gangen har hun blitt turistsjef Tutta Torild, og synger “Kor e Bulken?”:

Bulken, et lite tettsted vest for Voss, var i svunnen tid et yndet skisportmål for byfolk, men har med årene havnet helt i bakevja. Nå nekter selv toget å stoppe der. Derfor er ny turistsjef fra hentet inn fra Oslo. Lala aka Tutta Torhild har bygdas absolutt høyeste utdanning. Bydgeinnavlet legger sin skjebne i hennes hender. Klart damen kan selge: rubbel og bitt – med gøyale slagord og spennende premier. Inn sprader et utenlandsk dansecrew og en million T skjorter med trendy trykk. Og vips så er kommunebudsjettet svidd unna allerede før lunsj.

Det er to kvalifiseringsrunder i Bergen denne helgen, både fredag og lørdag. Turistsjef Tutta Torild deltar på lørdag. Dørene åpner klokken 20:30 og showet starter kl 21:30. Billetter kr 100,- pr dag (150,-) for to dager) kjøpes i døren.

Delta på Facebookarrangementet for å få oppdatert informasjon rundt kvalifiseringsrunden.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: