Fra sølvgutt til gullgutt?

Israel 2015

I helga er årets kvalikrunder i Parodi Grand Prix i Bergen, og lørdag konkurrerer fjorårets sølvmedaljør, Pål Louis Kaupang Rasmussen, med fjorårets israelske Eurovisionbidrag, “Golden Boy”.

Golden Boy var en stor fanfavoritt under fjorårets Eurovision og endte til slutt på en respektabel niendeplass.

Pål Louis Kaupang Rasmussen har stått mye på scenen i revy og teater før, og debuterte i fjor med bravur i Parodi Grand Prix. Han var med i duoen “Skjeggward” som fremførte det irske 2012-bidraget “Waterline”. Den tok de helt til en andreplass. Når Pål Louis nå vil ha revansj, har han tatt artistnavnet Gutt85, og kaller sangen sin for “Gullgutten”:

Gutt86 er navnet hans på Gaysir, Grindr og alle andre sosiale medier og datingsider. Om det hadde gått å bruke nickname på Facebook og Tinder hadde det vært navnet hans der også. Dette har vært navnet hans siden han var 17 og fikk sin første onlineprofil. For hver år som går stilles spørsmålet, “hvor lenge kan jeg kalle meg gutt?”. For Gutt86 er gutteidentiteten viktig. Han er en guttegutt, som liker guttegutter og elsker tilhørigheten til andre guttegutter.

Det er to kvalifiseringsrunder i Bergen denne helgen, både fredag og lørdag. Gutt85 deltar på lørdag. Dørene åpner klokken 20:30 og showet starter kl 21:30. Billetter kr 100,- pr dag (150,-) for to dager) kjøpes i døren.

Delta på Facebookarrangementet for å få oppdatert informasjon rundt kvalifiseringsrunden.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: