Inger-Lise går solo

Sweden 2012

Til helgen er det kvalikfestival for Parodi Grand Prix i Bergen, og tidligere PGP-vinner Inger Lise Drabløs konkurrerer da med “Euphoria” (Sverige 2012).

Svenske Loreen fikk en superhit over hele Europa da hun suverent tok seieren i Eurovision i 2012 med “Euphoria”. Sangen fikk den nest høyeste poengsummen i Eurovisionhistorien (kun slått av Rybak), og er den låten som har fått flest 12-poengere noen gang.

I Parodi Grand Prix skal den fremføres av Inger Lise Drabløs. Hun har vunnet Parodi Grand Prix to ganger sammen med Dag Christer Haugen som sine alias Ruthemor og Sissel, og de vant også tiårsjubileet for to år siden. Sammen med Dag Christer deltok hun også som “Tove-Laila” i 2014, alter egoet som hun også skal delta som i år:

Den tidligere modellen og aerobic-instruktøren Tove-Laila har deltatt i Parodi Grand Prix en gang før. Den gang hadde hun sammen med modellkollega Glenn-Kent et sterkt budskap om “Nei til krig og fred og.. ja.. sånt..” I år stiller hun solo, med nok et sterkt og viktig budskap: “Ja til å danse – ja til å sjanse – og JA til aerobic!”

Det er to kvalifiseringsrunder i Bergen denne helgen, både fredag og lørdag. Tove-Laila deltar på fredag. Dørene åpner klokken 20:30 og showet starter kl 21:30. Billetter kr 100,- pr dag (150,-) for to dager) kjøpes i døren.

Delta på Facebookarrangementet for å få oppdatert informasjon rundt kvalifiseringsrunden.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: