– Gjør alt for finaleplass

Germany 2010

Til helgen er det kvalifiseringsrunder av Parodi Grand Prix i Bergen, og Hilde Jordahl, Lise Foss, Linn Kiara Eeg Manuelpillai, Johan Eeg Manuelpillai, Morten Jørgensen og Kjersti Jørgensen Sandnes konkurrerer med “Glitter og Glamour” (“Satellite”, Tyskland 2010).

Tyskland kom for alvor tilbake i Eurovision etter å ha vært borte fra tetsjiktet i flere tiår med populære Lena Meyer-Landrut. Hun vant Eurovision klart med den moderne poplåten “Satellite”, som ble en hit over store deler av Europa.

Gjengen som nå skal parodiere dette kommer fra Åsane Teaterlag, som også deltok i fjorårets Parodi Grand Prix. De kaller seg “Espangoletten” og har valgt å kalle sangen “Glitter og Glamour”.

Espagnoletten fra Åsane Ungdomslag deltok for første gang i PGP i fjor. De havnet helt sist! Frustrerte og sinte sverget de hevn. Nå er de tilbake med sin geniale plan: Ved å plagiere fjorårets moves og bruk av rekvisitter, mener de å ha funnet nøkkelen til suksess – til å vinne hele Parodi Grand Prix! I år fjerner de flere plagg, de går enda lengre – ja, de gjør nesten ALT for en finaleplass i PGP 2016! Ingen tuller med Espangoletten.

Det er to kvalifiseringsrunder i Bergen denne helgen, både fredag og lørdag. Espagnoletten deltar på fredag. Dørene åpner klokken 20:30 og showet starter kl 21:30. Billetter kr 100,- pr dag (150,-) for to dager) kjøpes i døren.

Delta på Facebookarrangementet for å få oppdatert informasjon rundt kvalifiseringsrunden.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: