Med drøm om å starte countryband

Germany 2006

Kommende fredag er det PGP-kvalik på Lille Ole Bull Scene i Bergen, og Wenche Margrethe Michelsen debuterer med “No no never” (Tyskland 2006).
No no never ble en fanfavoritt i 2006 og gruppen Texas Lightning gjorde stor suksess i hjemlandet. I Eurovision gikk det dårligere enn de håpet på, og de endte på en 14. plass.
Wenche drømmer om å starte countryband, og ber gjerne interesserte om å melde seg. Hun synger for dem som vil høre på, og for jentungene hennes som kanskje har skjønt poenget nå etter lang tids øving på PGP-deltakelsen: “Jada, du skal NO NO NEVER NEVER såre han der mannen, greit det. I Parodi Grand Prix kaller hun seg “Pistol-Gunn”:
“Pistol-Gunn” er en real, gammeldags jente fra bygda, med gode konservative holdninger. Hun elsker sine menn og sine pistoler. Pistol-Gunn unner seg en pjolter i ny og ne på sin veranda, mens hun gunner ned tilfeldige bytryner som har forvillet seg inn i bygda. Nå har hun lagt sin elsk på broren til Tor-Erik på andre siden av fjorden, og skal vinne ham over med het elskovssang. Men da rider fire snertne cowgirls inn på tunet, de har skumle hensikter.
Det er to kvalifiseringsrunder i Bergen denne helgen, både fredag og lørdag. Pistol-Gunn deltar på fredag. Dørene åpner kl 20:30 og showet starter kl 21:30. Billetter kr 100,- pr dag (150,- for to dager) kjøpes i døren.
Delta på Facebookarrangementet for å få oppdatert informasjon rundt kvalifiseringsrunden.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: