Tidenes yngste PGP-deltaker

Israel 1989

Neste fredag er det PGP-kvalik på Lille Ole Bull Scene i Bergen, og Tom Andre og Christine Eidset debuterer i Parodi Grand Prix med “Shine for tomorrow” (“Derekh Hamelekh”, Israel 1989).
Sangen de deltar med huskes nok av mange best som “sangen med han lille gutten”. Israelske Gili Natanel var nemlig bare 12 år da han representerte hjemlandet i 1989. Israel endte til slutt på 12. plass med 50 poeng dette året.
Tom Andre Eidset er riktignok 14 år, men han er med det den yngste som har deltatt i Parodi Grand Prix noen gang. Han deltar i duett med sin mor, Christine Eidset. De kaller seg derfor passende “Mamma og Tom Andre”:
Mamma har alltid ønsket å bli stjerne, men slik ble det liksom aldri for henne. En talentkonkurranse på det lokale bedehuset på den ytterste ø på Sotra var vel det nærmeste hun kom. Der vant hun en hederlig bronsemedalje blant de tre deltakende konkurrentene. Likevel ble det tent en indre flamme. Mamma har nå fått en sønn, og hun legger alle sine krefter i å fremme Tom Andres talentpotensial. Mamma mener skole er tull, og at det eneste som nytter for å komme seg frem i denne verden, er å bli kjendis.
Det er to kvalifiseringsrunder i Bergen denne helgen, både fredag og lørdag. Mamma og Tom Andre deltar på fredag. Dørene åpner kl 20:30 og showet starter kl 21:30. Billetter kr 100,- pr dag (150,- for to dager) kjøpes i døren.
Delta på Facebookarrangementet for å få oppdatert informasjon rundt kvalifiseringsrunden.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: