Henriette reiser seg igjen

Austria 2014

Kommende fredag er det PGP-kvalik på Lille Ole Bull Scene i Bergen, og Henriette Christie Ertsås, Hans Egil Samuelsen og Ulrik Bø Bersvendsen deltar med “Rise like a phoenix” (Østerrike 2014).
Conchita Würst skapte furore og overskrifter over hele Europa da dragartisten i helskjegg sørget for historiens andre seier for Østerrike med den svulstige balladen “Rise like a phoenix”.
I Parodi Grand Prix fremføres den av Parodi Grand Prix-dronning Henriette Christie Ertsås som gikk av gårde med seieren i PGP i 2010. Sammen med seg på scenen har hun sine medsammensvorne Hans Egil Samuelsen og Ulrik Bø Bersvendsen. De kaller seg “Diva and Demons”:
Diva har i den senere tid begynt å tvile på seg selv. Nådestøtet kommer når idoltittelen glipper. Indre demoner melder seg, og sliter i henne fra begge sider. Hvor fristende er det ikke å gi opp, synke sammen i en pøl på gulvet? Nei!!! Diva reiser seg igjen, hever seg som fuglen Fønix, ut av asken. Diva rister av seg ondsinnede kommentarer om falmende stemme, tapt integritet og kroppslig forfall. Flammen er ikke sluknet helt enn, det finnes da ennå et blaff.
Det er to kvalifiseringsrunder i Bergen denne helgen, både fredag og lørdag. Diva and Demons deltar på fredag. Dørene åpner kl 20:30 og showet starter kl 21:30. Billetter kr 100,- pr dag (150,- for to dager) kjøpes i døren.
Delta på Facebookarrangementet for å få oppdatert informasjon rundt kvalifiseringsrunden.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: