Disse avgjør årets Parodi Grand Prix

Lørdag er det finale i årets Parodi Grand Prix i Grieghallen, og deltakerne skal kjempe om både publikums og juryens gunst. Nå er juryen klar, og her kan du lese hvem som skal avgjøre årets Parodi Grand Prix.

Vivi Stenberg
Jury_Vivi StenbergVivi har jobbet med musikk og musikkformidling i en årrekke, blant annet i NRK-programmer som Nasjonalgalleriet, Lydverket, Rock City og Hitlåtens Historie. Hun har tidligere også jobbet som promosjef i Sony Music, og har de siste årene vært musikalsk ansvarlig for Melodi Grand Prix i NRK. Hun har sagt at dette blir hennes siste år som Grand Prix-sjef i NRK.

Linn Mevold Skogheim
LinnMevoldSkogheimLinn har i en årrekke jobbet som reporter, programleder og vaktsjef hos NRK, men jobber i dag som kommunikasjonssjef i Sjømannskirken. Hun har vært med i Parodi Grand Prix-juryen en rekke ganger.

Mikael Andreas Sandøy
Mikael kommer fra Immaturus, som er studentteateret i Bergen. Immaturus fyller i år 25-årsjubileum, og har gjennom disse årene vært lekegrind for mange unge teatertalenter med store vyer.

Carl Espen Thorbjørnsen
Jury_Carl EspenCarl Espen ble kjent som Norges nye gullstrupe da han vant Melodi Grand Prix i fjor med sangen “Silent Storm”, som han sang til en sterk åttendeplass i den internasjonale finalen i København.

Tone Hagen Fanebust
Tone er den norske Grand Prix-klubbens representant i juryen. Hun er også en av Norges største Carolafans.

Elen Alicia Castillo Vik
Elen Alicia er radiovert på P5, har bakgrunn som danser og koreograf og har også blitt kjent gjennom Norske Talenter. Hun har vært med flere ganger i juryen i Parodi Grand Prix.

Einar Engelstad
Einar_EngelstadEinar er kulturjournalist og musikkritiker for Bergens Tidende, og innehaver av platebutikken Apollon. Utover å kanskje mest være kjent for å ha sitt hjerte i rocken, har han også vært med som jurymedlem i Parodi Grand Prix gjennom mange sesonger.

DJ Monsuun
DJ Monsuun, aka Tom Espen Hansen, er til daglig musikalsk ansvarlig på slagerbaren Elsker i Oslo. Han er også internasjonalt anerkjent som en av Europas fremste Eurovision-DJs, og får derfor jobben med å være DJ på den offisielle Eurovision-nattklubben, “EuroClub”, i arrangørbyene av den internasjonale finalen år etter år. I år skal han nok en gang stå for musikken på den offisielle etterfesten etter finalen i Wien, og skal også spille på PGP-etterfesten på Grand.

Øyvor Bakke
Øivor BakkeØyvor er programleder fra NRK, hvor hun blant annet har vært å se i Vestlandsrevyen, Førkveld og Norge i dag. Øyvor har også tidligere vært jurymedlem i Parodi Grand Prix.

Irene Ahnell
Irene Ahnell er skuespiller og kunstnerisk ansvarlig for teatergruppen Krabatene som denne vinteren har hatt stor suksess med oppsetningen av Little shop of horrors. Nå får oppsetningen en ny runde, når de fra 7. mai skal i gang igjen på Ole Bull Scene.

Publikum
FolkSist, men ikke minst, så er det altså publikum som er med på å avgjøre Parodi Grand Prix. Publikum teller like mye som to jurymedlemmer, og 50% av publikumsstemmene kommer fra SMS-stemmer fra publikum i salen, og 50% fra forhåndsstemmene. Forhåndsstemmingen kan du lese mer om ved å trykke her, og den avsluttes lørdag klokken 12.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: