Etterfest på Grand

Grand_Inne

 

Tradisjonen tro avholder vi en stor etterfest etter Parodi Grand Prix-finalen i Grieghallen. Lørdag vil det igjen være Grand Bergen som er arena for etterfesten.

De som har billett til finalen i Grieghallen får gratis inngang på etterfesten. Festen har derimot 20 års aldersgrense. Etterfesten etter tiårsjubileet i høst ble også avholdt på Grand Bergen på Nedre Ole Bulls Plass, noe som ble en stor suksess som vi ønsker å gjenta til årets finale.

DJ Monsuun skal sørge for slagermusikk gjennom kvelden. Han har spilt på EuroClub i flere år (EuroClub er den offisielle Eurovision-klubben som opprettes hvert år i arrangørbyen for den internasjonale Eurovision Song Contest-finalen). Også i år skal DJ Monsuun til Wien, og har fått det ærefulle oppdraget å spille på avslutningsfesten for Eurovision etter finalen.

Etterfesten starter så snart finalen er over i Grieghallen, noe som er beregnet til ca 23:30. Du kan forhåndsreservere billetter frem til lørdag kl 12. Trykk her for mer informasjon om det.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: