Finalist 8: The Gaybriels: Je ne sais quoi

Lørdag 2. mai er det klart for finale av Parodi Grand Prix 2015 i Grieghallen i Bergen. Finalist åtte er The Gaybriels som skal fremføre den islandske låten “Je ne sais quoi” fra 2010. Her kan du se den originale fremføringen av låten.

Homoenglene the Gaybriels er sendt til jorden av Vår Herre for å støtte og hjelpe de homofile. Det skjer jo så mye fælt i verden med de homofile i dag. Det er nemlig bare en myte at Vår Herre ikke er glad i de homofile – han sendte jo selv sin egen sønn til jorden så han kunne kose seg med tolv andre menn for en tid tilbake. Etter Parodi Grand Prix-finalen her i kveld, går turen videre til Moskva og senere Uganda får å bidra til de homofiles gjøren og laden……

The Gaybriels består av Vibeke Bjørneskaret, som PGP-debuterte i fjor med finaleplass med “Reise nach Jerusalem”, Alex Cornelius Sørensen, kjent blant annet fra Homsepatruljen på TV3, og Cato Helgesen, som tidligere har to topplasseringer i finalen i Grieghallen – en andreplass med “Lapponia” i 2011 og fjerdeplass i tiårsjubileet i høst, samt en seier med “Haba Haba” i 2011.

Du kan forhåndsstemme på dem ved å trykke attending på deres Facebookarrangement (trykk her). Kom gjerne og hei dem frem til seier i finalen i Grieghallen lørdag 2. mai. Forhåndsreservere billetter kan du gjøre ved å trykke her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: