Finalist 7: Tana-Torill: Bra Injeksjoner

Lørdag 2. mai er det klart for finale av Parodi Grand Prix 2015 i Grieghallen i Bergen. Finalist syv er Tana-Torill som skal fremføre den svenske låten “Bra Vibrationer” under tittelen “Bra injeksjoner” fra 1985. Her kan du se den originale fremføringen av låten.

Tana-Torill har atter stablet seg på beina og stiller med friskt mot som aldri før. 80-tallets glamour og svenske gladtoner har rammet Tana-Torill verre enn ebola, og spesielt den store helten Kikki Danielson. Ettersom Torill har samiske og østeuropeiske aner tenkte hun at Sverige som ligger midt i mellom skulle passe bra. Så inspirert har Tana-Torill blitt at hun har gjenopptatt kontakten med sin gamle kjenning Smirnovski, som kom til Norge en gang på starten av 90-talet og startet sin karriere som jordbærplukker i Lensvika. Flere brevkurs senere kunne ikke Tana-Torill avslå tilbudet om litt justeringer på karosseriet, riktignok til rabattert pris. Mye vil ha mer og i denne sangen forteller hun om sitt noe nevrotiske forhold til denne kreative og initiativrike karen.

Les mer om Tana-Torill i presentasjonen i kvaliken ved å trykke her.

Du kan forhåndsstemme ved å trykke attending på deres Facebookarrangement (trykk her). Kom gjerne og hei Tana_Torill frem til seier i finalen i Grieghallen lørdag 2. mai. Forhåndsreservere billetter kan du gjøre ved å trykke her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: