Finalist 4: Skjeggward: Salhuskaien

Lørdag 2. mai er det klart for finale av Parodi Grand Prix 2015 i Grieghallen i Bergen. Finalist fire er Skjeggward som skal fremføre den irske låten “Waterline” under tittelen “Salhuskaien” fra 2012. Her kan du se den originale fremføringen av låten.

Tvillingene Skjeggass og Swalward som sammen blir Skjeggward, ble kjent for sitt ekstremstrikkeri under EkstremStrikkeStrippeVeko på Salhuskaien. Da de lanserte sin ullundertøykolleksjon, DragMakko mottok Skjeggward dette brevet: “Kjære bygdeinnavl. Deres strikkeri er så latterlig at selv ikke en blind bestefar ville ha gått med det. Det er så stygt at Tone Damli ville sett ut som en skammklipt hobbit. Har dere ikke hørt at ull er ut? Det er silke som er tingen! Vi ler av dere! Hilsen Flaktveits motegjeng.” Derfor stiller Skjeggward i PGP for å vise Flaktveits motegjeng at Ull ikke er Tull og spre det lystige strikkebudskap

Les mer om duoen i presentasjonen i kvaliken ved å trykke her.

Du kan forhåndsstemme på dem ved å trykke attending på deres Facebookarrangement (trykk her). Kom gjerne og hei dem frem til seier i finalen i Grieghallen lørdag 2. mai. Forhåndsreservere billetter kan du gjøre ved å trykke her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: