Finalist 2: Magdo på Skøtet og Abdullah

Lørdag 2. mai er det klart for finale av Parodi Grand Prix 2015 i Grieghallen i Bergen. Finalist to er Magdo på Skøtet og Abdullah som skal fremføre den rumenske låten “Playing with fire” fra 2010. Her kan du se den originale fremføringen av låten.

17 år som enke begynner å røyne på for Magdo på Skøtet. Hun har både drifter og drømmer, og er mer enn klar for et godt mannebein i tilværelsen! Så etter å ha lest i Os & Fusa-posten, om enken i nabobygden som fant lykken på Charterferie, tar Magdo grep og hiver seg på et fly til Algerie! DER treffer hun Abdullah – en 20 år yngre, snerten araber med hår på kassen og understellet på stell!! Magdo lokker med nedbetalt hus, penger på bok og hjemmelaget fiskekake og lenker Abdullah med seg hjem til Fusa. Dette er EKTE kjærlighet !!

Les mer om duoen i presentasjonen i kvaliken ved å trykke her.

Du kan forhåndsstemme på dem ved å trykke attending på deres Facebookarrangement (trykk her). Kom gjerne og hei dem frem til seier i finalen i Grieghallen lørdag 2. mai. Forhåndsreservere billetter kan du gjøre ved å trykke her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: