Rune håper på bra injeksjoner

Kikki Danielsson_Bra Vibrationer

Lørdag går årets Trondheimskvalik av Parodi Grand Prix av stabelen på Me, og Rune Johansen håper på bra injeksjoner når han som Tana-Torill skal parodiere svenske Kikki Danielssons “Bra Vibrationer” fra 1985.

Rune Johansen vant for to år siden Trondheimskvaliken med danske “Vi maler byen rød” av Birthe Kiær, og oppnådde en sterk sjetteplass i finalen, hvor han blant annet fikk toppscore – 12 poeng – fra legendariske Stig van Eijk. Han har også ved tre andre tilfeller bidratt på det trønderske finalebidraget, da som korist / danser. Tidligere var Rune lydtekniker for en revygruppe, og etter at han ett år ble lurt med på scenen, fikk han mersmak for det glamorøse livet i rampelyset. Nå er han tilbake som Tana-Torill som han også deltok som i Trondheimskvaliken i fjor.

Etter fjorårets nederlag har den fyrige damen atter stablet seg på beina og stiller med friskt mot som aldri før. 80-tallets glamour og svenske gladtoner har rammet Tana-Torill verre enn ebola, og spesielt den store helten Kikki Danielson. Ettersom Torill har samiske og østeuropeiske aner tenkte hun at Sverige som ligger midt i mellom skulle passe bra. Så inspirert har Tana-Torill blitt at hun har gjenopptatt kontakten med sin gamle kjenning Smirnovski, som kom til Norge en gang på starten av 90-talet og startet sin karriere som jordbærplukker i Lensvika. Flere brevkurs senere kunne ikke Tana-Torill avslå tilbudet om litt justeringer på karosseriet, riktignok til rabattert pris. Mye vil ha mer og i denne sangen forteller hun om sitt noe nevrotiske forhold til denne kreative og initiativrike karen.

Som Tana-Torill skal Rune synge en egen tekst på “Bra Vibrationer”, som han har valgt å kalle “Bra injeksjoner”. Originalbidraget ble fremført av Kikki Danielsson i Eurovision i 1985, og endte da på en tredjeplass.

Vil du heie på Rune, må du komme til Me i Dronningens gate 15 lørdag kveld. Dørene åpner klokken 22:00, og showet starter klokken 23:00. Inngang koster 100 kroner før kl 23, og 150 etter klokken 23.

Følg med videre utover uken da resten av deltakerne vil presenteres.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: